Kanál RSS
Novinky
Sep
15
Vydána nová aktualizace programu 3.6.2.1275
Záznam vytvořil Daniel Zeithaml dne 15. 09. 2011, 15:58

Co je nového?

Přehled o stavu událostí v harmonogramech za všechny zakázky

Rozšířili jsme přehledy v panelu Zakázky o harmonogramy. Na jediném místě se zobrazují všechny události z harmonogramů průřezově ze všech zakázek. Jednotlivé události jsou rozděleny do stavů, ukazují se procenta dokončení, termíny zahájení a dokončení událostí a další informace.

Manažer stavební firmy tak má k dispozici aktuální přehled o všech činnostech na různých stavbách, může kontrolovat vývoj a plnění plánu. Zároveň mu pomůže včas odhalit, že některá stavba neprobíhá podle plánu a může přijmout konkrétní opatření.

DPH u harmonogramů a finanční plán

Doplnili jsme do přehledů v harmonogramech hodnoty DPH. Pouhou změnou zobrazení zjistíte prostavěnost nebo celkovou prostavěnost. Zároveň jsme přidali novou tiskovou sestavu „Finanční plán“, do které se z harmonogramů doplní předpokládané rozvržení finančních nákladů na realizaci stavby v čase. Jednoduše si plán vytisknete a přiložíte ke zpracované cenové nabídce.

Export harmonogramů do Excelu

Rozšířili jsme výstupy z harmonogramů o možnost exportu do Excelu s podrobností rok, měsíc nebo rok, měsíc, týden. Vyexportovaný harmonogram je stále živý, pokud změníte datum některé události, vybarví se další buňky podle Vašeho zadání. Výsledný harmonogram můžete snadno vytisknout.

Funkcionalita je dodávána v rámci miniprojektů, které je možné objednat v obchodním oddělení nebo v eShopu na webu www.callida.cz.

Elegantní a rychlé informace o zakázce

Příjemnou novinkou je také rychlé zobrazení informací o zakázce bez jejího otevírání. Pokud u konkrétní zakázky kliknete na křížek, rozbalí se Vám přehledný detail zakázky v několika záložkách. Informace o zakázce tak máte ve velmi přehledné podobě a navíc ušetříte svůj čas.

Sloučení buněk

Na mnoha místech v euroCALCu jsme sloučili buňky, které obsahovaly shodnou informaci na více řádcích. Až budete například vyhledávat položky v datové základně, zobrazí se Vám přes všechny položky logo výrobce. Uvidíte, že i taková malá změna může výrazně zvýšit přehlednost.

Obrázky v plné velikosti

Všechny obrázky v euroCALCu se nově zobrazují ve vlastním okně a ve skutečné velikosti. Obrázky tak jsou čitelnější a názornější.


Komentáře (0)
Přidat komentář
 
 
Celé jméno:
E-mail:
Komentáře:
Ověření 
 
Prosím opište text z obrázku do níže uvedeného pole. Je to nutné kvůli ochraně proti spamu.