Kanál RSS
Novinky
May
17
Vydána nová aktualizace programu 3.6.1.1237
Záznam vytvořil Daniel Zeithaml dne 17. 05. 2011, 15:33

Co je nového?

Harmonogramy - časové plánování stavby

Zásadní novinkou letošního jara je zanesení nové veličiny - času do systému euroCALC 3. Váš oceňovací systém standardně umí řešit množství, peníze a nyní také rozložení stavby v čase.

Obchodní harmonogramy

Vytvoření obchodního harmonogramu v systému euroCALC 3 je otázkou několika minut. Pokud ve fázi získávání zakázky přikládáte také časový harmonogram postupu prací či rozložení finančních prostředků v čase, stačí Vám nabrat položky přímo ze zakázky ve formě jednotlivých událostí, které v rámci harmonogramu podle potřeby přesunete nebo upravíte. Navíc můžete využít předdefinovaných šablon pro různé typy staveb. Vyhovíte přáním svých zákazníků a podpoříte svoji cenovou nabídku graficky přehledně zpracovaným finančním plánem.

Realizační harmonogramy

Detailně a pečlivě sestavený harmonogram je ve fázi realizace stavby klíčovým pracovním nástrojem. Především jej ocení výrobní ředitelé, kteří mohou jednoduše získávat aktuální informace průřezově za všechny realizované zakázky, efektivně plánovat využívání prostředků na více stavbách či mít pod kontrolou plán očekávaných nákladů. Pro projektové manažery a stavbyvedoucí představují harmonogramy nástroj na operativní řízení stavby. Ve spojení s fakturací umožňuje velmi snadno postupně „odřezávat“ již dokončené činnosti a soustředit se v každém okamžiku výstavby na probíhající práce a plánované události. Dokáže zachytit reálný vývoj zakázky v čase a poskytovat cenné informace pro rozhodovací procesy spojené s nákladovým řízením stavby.

Další novinky...

  • Nezávislost verzí zakázky
  • Optimalizace rychlosti zobrazování dat (u některých zobrazení až o 60% rychlejší čas zpracování)
  • Zásuvný modul na tvorbu datové základny
  • Nová pole při hromadné úpravě zakázek
  • Hromadné přidání uživatele a jeho významu

Jak a kde aktualizovat?

Odpověď naleznete ve Znalostní databázi zde.


Komentáře (0)
Přidat komentář
 
 
Celé jméno:
E-mail:
Komentáře:
Ověření 
 
Prosím opište text z obrázku do níže uvedeného pole. Je to nutné kvůli ochraně proti spamu.