stáhnout klienta
 Databáze znalostí
Databáze znalostí
Nové sazby RV v datové základně ÚRS 12-I
Záznam vytvořil Daniel Zeithaml dne 22. 02. 2012, 10:03

Popis

Společnost ÚRS v cenové úrovni 12-I nastavila pro práce HSV troje sazby režie výrobní (RV). Pro zemní práce a pro inženýrské stavby jsou použité nižší sazby. Ostatní ceníky prací pro pozemní stavby mají „tradiční“ sazbu režie výrobní i nadále.

Vzhledem k tomu, že v systému euroCALC jsou předvolby sazeb dány pro celý katalog prací HSV, tak jsme jako předvolené hodnoty použili ty pro pozemní stavby.

Nižší sazby pro zemní práce a inženýrské stavby si můžete v euroCALCu nastavit v zakázce podle následující tabulky (v příloze), ve které jsou položky jednotlivých ceníků HSV rozřazeny do skupin ZEM (zemní práce), POZ (pozemní stavby) a INZ (inženýrské stavby).

Vzhledem k tomu, že současná zobrazení položek v otevřené zakázce neobsahují datové pole „Ceník“, doporučujeme stažení aktualizačního balíčku „oznaceni_ceniku.udb“, který toto pole do existujících zobrazení doplní.

Seskupením zakázky podle tohoto pole můžete velmi snadno upravit sazby režie výrobní tak, aby korespondovaly s výpočtem směrných cen společnosti ÚRS.

Jak načíst aktualizační balíček "oznaceni_ceniku.udb" se dozvíte zde

Jak změnit sazby podle ceníku v zakázce se dozvíte zde



Přílohy 
 
 ceník hsv.docx (13.27 KB)
 oznaceni_ceniku.udb (17.55 KB)
(1 hlas(ů))
Tento článek mi pomohl
Tento článek nebyl užitečný

Komentáře (0)
Přidat komentář
 
 
Celé jméno:
E-mail:
Komentáře:
Ověření 
 
Prosím opište text z obrázku do níže uvedeného pole. Je to nutné kvůli ochraně proti spamu.